Offerteaanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de realisering van uw project!
Na het invullen van het aanvraagformulier maken en sturen wij u graag een offerte volgens uw wensen. In de volgende stap stellen wij voor u een concept op voor een technische oplossing, die na overleg met u één van de bestanddelen gaat vormen van de uiteindelijke projectdocumentatie.

Ten behoeve van het ontwerpen van een zo gedetailleerd mogelijke, technische oplossing verzoeken wij u om zo veel mogelijk beschikbare informatie te vermelden over het gebruiksdoel van de hal en de eisen, waar bij het ontwerpen rekening mee moet worden gehouden.

Vermeld a.u.b. de plaats of locatie voor de bouw van de hal, zodat wij de specificaties van de hal kunnen bepalen met het oog op de klimatologische omstandigheden van de betreffende locatie. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het opnemen van contact i.v.m. de offerte.

Schema van de Afmetingenreeks

Voor een betere oriëntatie kan het schema van de basisafmetingenreeks u behulpzaam zijn; overigens zijn we in staat om de constructie aan te passen aan iedere willekeurige vereiste afmeting.

Schema van grootte serie

Het Constructie systeem

Het unieke systeem van de zelfdragende montagehallen maakt een variabele overspanning mogelijk vanaf een breedte van 9 m tot maximaal 42 m zonder de noodzaak van het bouwen van een ondersteunende constructie.

Het Constructie systeem